دلایل گریه نوزادان|دانستنیهاورمز گشایی گریه های نوزادان
با عرض سلام خدمت شما بازدیدکننده گرامی .(دلایل گریه نوزادان)
امروز در این پست از وب سایت آنلاین اردبیل در خدمت شما هستیم با مطلب دلایل گریه نوزادان،دانستنیهاو رمز گشایی گریه نوزادان.
شاید برای شما مادر گرامی اتفاق افتاده که نوزاد شما بدون هیچ علت شرو به گریه و داد بی داد کردن بکند.پس تا آخر مقاله همراه ما باشید.
دسته بندی : دکتر متخصص اطفال در اردبیل
برای تشخیص نیازهای نوزادتان از شیوه دانستان (Dunstan) استفاده کنید:
تا به حال فکر کردهاید که کودکتان با گریه میخواهد چه چیزی به شما بگوید؟ با استفاده از برنامه ابتکاری دانستان (Dunstan Method) برای شروع برقراری ارتباط با نوزادتان و در واقع درک نیازهایش، گریههای او را رمز گشایی کنید.(دلایل گریه نوزادان)
شیوه دانستان (Dunstan) چیست؟
گریههای نوزادتان و غرزدنهای او بیمعنا نیستند. نوزادتان در واقع دارد با شما صحبت میکند و از شما میخواهد که نیازهایش را برآورده سازید؛ این وراجیهای با ارزش کودکتان بیدلیل و منطق نیستند. یاد گرفتن درک صداهای این موجود کوچولوی دوست داشتنی، شما را به دنیای کاملاً جدیدی از ارتباط با کودکتان سوق میدهد.شما پیش از این قادر به تشخیص گریه نوزاد خود از سایر نوزادان بودهاید، بنابراین با گونههای مختلف زبان در ارتباط بودهاید. برای یادگیری نحوه کدگشایی گریه زاریهای کودکتان ادامه مطلب را بخوانید.(دلایل گریه نوزادان)
Neh یعنی گرسنهام!
صدای «neh» یا «nah» نشان میدهد که وقت شیر دادن است. مهمترین بخش این گریه صدای «n» است؛ پس به دنبال این صدا باشید.
Owe یعنی خستهام
وقت خواب است! صدایی که کودکتان هنگام خستگی تولید میکند، شبیه صدایی است که هنگام خمیازه کشیدن تولید میشود و دهانش به شک بیضی در میآید.(دلایل گریه نوزادان)
Eh یعنی نیاز به آروغ زدن دارم
لباسهای نوزادتان را آزادتر کنید؛ نوزادتان نیاز به آروغ زدن دارد. هنگامی که ماهیچههای سینه نوزاد منقبض شوند، صدای «eh» تولید میشود. گاهی اوقات ممکن است صدای تکرار شونده و منقطعی را بشنوید. وقتی نوبت آروغ زدن نوزاد میرسد، گیج میشوید؟ آروغ زدن همیشه زمان دارد. این کار را در طول روز انجام دهید، نه فقط بعد از شیر دادن. کودکتان شما را راهنمایی میکند؛ در صورت شنیدن صدای «eh» دست به کار شوید. (دلایل گریه نوزادان)
دلایل گریه نوزادان
صبر کنید و مدتی به خود فرصت بدهید :ممکن است وسوسه شوید عجله کنید و خیلی زود با نوزادتان صحبت کنید، اما درک لغت نامه او زمان میبرد. قبل از رفتن به سراغ «کلمات» باقی مانده نوزاد توصیه میشود که یک هفته برای آشناشدن با این سه صدایی که گفته شد، وقت بگذارید: owh ،neh و eh.
Eairh یعنی باد شکم دارد
صدای «Eairh» یعنی اینکه باد شکم دارد. با دقت به صدای او گوش کنید این صدا ممکن است «errrhhh» یا «air» باشد. هنگامی که ماهیچههای اطراف شکم نوزاد منقبض میشود، متوجه صدایی آهستهتر و فوریتر خواهید شد.
کودکتان بعد از اینکه هوا از شکمش به سمت رودههایش حرکت کرده و نیاز دارد که خارج شود، این صدا را در میآورد. درصورتی که در مرحله «eh» به او کمک نکنید که آروغ بزند، به زودی صدای «eairh» را خواهید شنید.(دلایل گریه نوزادان)
برای اینکه کمک کنید حبابهای هوا حرکت کنند تا نوزاد آروغ بزند، این ۳ حالت را امتحان کنید.
- او را به روی شکم روی زمین قرار داده و پشتش را بمالید.
- پاهایتان را به شکل ضربدر قرار داده و او را در حالی که صورتش به سمت زمین باشد روی زانوهایتان قرار داده و آرام پاهایتان را بلرزانید.
- نوزاد را روی به پشت روی زمین خوابانده و شکمش را ماساژ دهید.
Heh یعنی راحت نیستم!
پی بردن به این صدا برای اکثر مادران راحتتر است. در صورت راحت نبودن کودک این صدا را خواهید شنید: «heh». گاهی اوقات این صدای یک صدای تکرار شونده «heh-heh-heh» یا «ha-ha-ha-ha» خواهد بود. حال باید به دنبال عامل این ناراحتی باشید. آیا احساس گرما میکند یا سرما؟ یا اینکه باید پوشکش را عوض کنید؟ اغلب فقط تغییر وضعیت او ناراحتیاش را تسکین میدهد. همین طور که با کودکتان آشنا میشوید نحوه آرام کردن او را یاد خواهید گرفت.
هنوز دست پاچهاید؟ نکات مفید زیر را امتحان کنید
اگر هنوز مشکلتان حل نشده است، ناامید نشوید. این مهارت به صورت تدریجی حاصل میشود و هر روز ارتباط میان شما و کوچولویتان پیشرفت میکند. در ضمن کارشناسان موسسه Dunstan Baby توصیه میکنند که نکات زیر را به یاد داشته باشید:
- هنگامی که کودکتان صحبت میکند خیلی راحتتر متوجه حرفهایش میشوید تا زمانی که گریه میکند یا داد میزند (مانند بزرگسالان)؛ بنابراین قبل از اینکه شروع به گریه کند، نیازش را تشخیص بدهید، چرا که در این حالت به سختی میتوان این صداها را تشخیص داد.
- هر کودکی فرد منحصر به فردی است، بنابراین گریه ۲ کودک دقیقاً مانند هم نیست. شیوههای ارتباطی کودکتان را یاد بگیرید و به بخشهای متمایز هر کلمهاش با دقت گوش کنید.
- درصورت شنیدن بیش از یک «کلمه»، با توجه به صدایی که برجستهتر است یا صدایی که بیشتر تکرار میشود، عمل کنید.
- درصورتی که نمیتوانید صدای او را تشخیص بدهید، وضعیت او را تغییر بدهید. معمولاً خواباندن کودک روی شکمش (روی پاهایتان) و آهسته زدن به پشت او موثر واقع میشود. خیلی دقت کنید و از اینکه در شرایط ایمن، راحت و در وضعیت خوبی قرار دارد، اطمینان حاصل کنید. همچنین قرار دادن او روی شانههایتان (شبیه حالت استاندارد کمک به آروغ زدن کودک) نیز میتواند موثر واقع شود.
منبع: آنلاین اردبیل