احیا و غنی‌سازی ۲۲ هکتار از جنگل‌های فندقلو

احیا و غنی‌سازی ۲۲ هکتار از جنگل‌های فندقلو

آنلاین اردبیل بهترین کانال اخبار اردبیل , در احیا و غنی‌سازی ۲۲ هکتار از جنگل‌های فندقلو , به گزارش خبرنگار آنلاین، علی تفرجی بعد از ظهر سه‌شنبه در مراسم معارفه مدیر منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خلخال اظهار کرد: استان اردبیل دارای جنگل‌ها و منابع طبیعی بکر و ویژه است که منابع طبیعی برای تمام این اراضی برنامه‌های مدیریتی دارد.
وی با اشاره به اجرای موفق طرح کاداستر برای تمامی اراضی و عرصه‌های طبیعی استان اردبیل تصریح کرد: اجرای طرح ملی کاداستر به طور کامل از اوایل دهه ۹۰ در اردبیل آغاز شده و این استان از استان‌های موفق کشور در اجرای طرح ملی کاداستر است.
رئیس اداره توسعه و مدیریت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل از تثبیت و صدور سند برای بیش از ۹۵۶ هزار هکتار از اراضی ملی در اردبیل خبر داد و گفت: در سال‌های گذشته اختلافات به وجود آمده بین منابع طبیعی و معارضان به اراضی ملی وجود داشت که اجرای طرح کاداستر و سنددار کردن این اراضی سبب شده تا بسیاری از این اختلافات به حداقل برسد.
تفرجی از پایان اجرای طرح کاداستر برای اراضی ملی و منابع طبیعی تا شهریورماه سال‌جاری در اردبیل خبر داد و افزود: تا ۲ ماه آینده مابقی اراضی که به دلیل بررسی رفع تداخل اراضی ملی و مستثنیات بلاتکلیف مانده بود، نیز به پایان خواهد رسید.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: مساحت عرصه‌های منابع طبیعی اعم از جنگل و مراتع در استان بعد از اجرای طرح کاداستر به ۹۷۳ هزار هکتار رسیده که حفاظت از این جنگل از سوی مأموران یگان حفاظت منابع طبیعی و سامانه مانیتورینگ انجام می‌شود.
تفرجی مبارزه با متجاوزین منابع طبیعی را از اولویت‌های اساسی این اداره کل برشمرد و اضافه کرد: برای صیانت از انفال عمومی، بدون اغماض با متخلفان برخورد خواهیم کرد و سعی ما بر این است تا این میراث گران‌سنگ را به نسل‌های آینده واگذار کنیم.
وی از احیا و غنی‌سازی ۲۲ هکتار از جنگل فندقلو خبر داد و بیان کرد: در سال‌های اخیر قسمتی از این جنگل از بین رفته بود که برای احیای این منطقه نهال‌های فندق به صورت گلدانی در این جنگل پرورش یافته و از این نهال‌ها در احیای جنگل استفاده شده است.
رئیس اداره توسعه و مدیریت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل ادامه داد: احیا و توسعه عملیات مراقبتی در بیش از ۴۰۰ هکتار از جنگل‌های استان اجرا شده و برای احیا، توسعه و غنی‌سازی بقیه جنگل‌ها و حفاظت از مناطق جنگلی استان هم برنامه‌ریزی شده که به مرور اجرا خواهد شد. امیدواریم خبر  احیا و غنی‌سازی ۲۲ هکتار از جنگل‌های فندقلو براتون مفید بوده باشه

احیا و غنی‌سازی ۲۲ هکتار از جنگل‌های فندقلو در تاریخ 2022-07-19 16:58:32