رسیدن به کرامت انسانی بدون حجاب میسر نخواهد شد

رسیدن به کرامت انسانی بدون حجاب میسر نخواهد شد

آنلاین اردبیل بهترین کانال اخبار اردبیل , در رسیدن به کرامت انسانی بدون حجاب میسر نخواهد شد , به گزارش خبرنگار آنلاین، ملیحه ملک زاده‌فرد عصر یکشنبه در آئین اختتامیه دومین آنلاینواره استانی کوثرانه در اردبیل اظهار کرد: دشمنان با برنامه‌های خود سعی در کمرنگ کردن مساله حجاب دارند که بانوان ما با رعایت این اصل مهم اسلام تمام خدعه های آنان را بی اثر کرده اند.
وی با تاکید بر اینکه حجاب یک مساله فردی است و باید در نهاد انسان‌ها نهادینه شود، خاطرنشان کرد: جامعه‌ای که در آن حجاب بانوان به عنوان یک اصل مهم محترم شمرده می‌شود جامعه‌ای مترقی و پیشرفته است و راه رستگاری بانوان در آن جامعه هموار است.

سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل شکل‌گیری شخصیت زنان و دختران در جامعه را به واسطه رعایت حجاب و عفاف اعلام کرد و افزود: رسیدن به زیبایی‌های معنوی و کرامت انسانی بدون حجاب میسر نخواهد شد.
ملک‌زاده‌فرد با بیان اینکه دومین آنلاینواره استانی کوثرانه با موضوع حجاب و عفاف، با معرفی برگزیدگان خود در بخش‌های مختلف کارت‌پستال، عکس نوشته، دل نوشته، نقاشی، حرف آورد امروز به کار خود پایان می‌دهد، تصریح کرد: این آنلاینواره با شرکت و استقبال بسیار خوب نوجوانان و بانوان روبرو شد که جای خرسندی دارد.وی تصریح کرد: مقوله حجاب علاوه بر مسائل شرعی و دینی به لحاظ قانون نیز مورد تاکید قرارگرفته و همه ما برای داشتن جامعه‌ای سالم و محیطی به دور از آسیب‌ها و انحرافات اجتماعی، ملزم به رعایت حجاب هستیم.
سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل با تاکید بر اینکه نهاد خانواده در تربیت فرزندان و عمق بخشی به موضوع حجاب در افکار آنان نقش بسزایی دارند، اظهار کرد: حجاب و عفاف دختران و پسران جامعه را در برابر آسیب‌های اجتماعی مصون نگه می‌دارد.

به گزارش خبرنگار آنلاین در ادامه این مراسم دبیر اجرایی دومین آنلاینواره کوثرانه با اشاره به مراحل برگزاری این برنامه فرهنگی اظهار کرد: براساس برنامه پیشنهادی در کتاب کار دبیرخانه دومین آنلاینواره کوثرانه در مرکز شماره چهار کانون اردبیل تشکیل و با برگزاری جلسات مختلف، شیوه‌نامه این آنلاینواره در محورهای موضوعی با عنوان‌های «حجاب از نگاه شهدا، جانبازان و ایثارگران دفاع مقدس»، «حجاب باطنی و حجاب ظاهری» و «حجاب در نگاه، کلام و رفتار» و در بخش‌های کارت‌پستال، عکس نوشته، دل نوشته، نقاشی، حرف آورد و کلیپ تنظیم و به مراکز کانون ارسال شد.
فاطمه حیدری اعضای دختر در گروه سنی ۱۳ تا ۱۸ سال، مادران اعضا و مربیان مراکز را مخاطبان اصلی آنلاینواره دانست و تصریح کرد: با پایان مهلت فراخوان تعداد ۲۰۰ اثر به این دبیرخانه ارسال شد.
وی گفت: از این تعداد ۴۲ اثر در بخش نقاشی، ۳۳ اثر کارت‌پستال، ۳۲ اثر حرف آورد و کلیپ، ۵۱ اثر در رابطه با عکس نوشته و همچنین ۴۲ اثر مربوط به دل نوشته بود. امیدواریم خبر  رسیدن به کرامت انسانی بدون حجاب میسر نخواهد شد براتون مفید بوده باشه

رسیدن به کرامت انسانی بدون حجاب میسر نخواهد شد در تاریخ 2022-09-05 00:58:11