طرح «نظارت بر نانوایی‌ها» در اردبیل آغاز شد

طرح «نظارت بر نانوایی‌ها» در اردبیل آغاز شد

آنلاین اردبیل بهترین کانال اخبار اردبیل , در طرح «نظارت بر نانوایی‌ها» در اردبیل آغاز شد , به گزارش خبرنگار آنلاین، رامین صادقی عصر شنبه در جریان بازدید ناظران از نانوایی‌های اردبیل اظهار کرد: در این طرح سعی بر این است تا عملکرد کیفی نانوایی‌ها مورد ارزیابی قرار گرفته تا جلوی گران‌فروشی، کم‌فروشی و یا تولید نان بی‌کیفیت گرفته شود.
وی تصریح کرد: در اجرای این طرح تلاش بر این است تا دولت را در بحث هدفمندسازی یارانه‌های آرد و نان و استفاده واحدهای نانوایی از کارتخوان‌ها مورد کمک و پشتیبانی قرار داده و بستر بهبود تولید و عرضه نان نیز فراهم آید.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل عمده گلایه و شکایات مردم را صف‌های طولانی نان به ویژه لواش اعلام کرد و گفت: این صف‌های طولانی علل و عوامل مختلفی دارد که سعی بر این است تا با حل ریشه‌ای مشکلات تا حد زیادی این نارسایی‌ها برطرف شود.
صادقی افزود: با افزایش سهمیه نانوایی‌های دولتی، ترغیب و تشویق نانوایی‌های آزادپز به پخت نان در ساعات مختلف شبانه‌روز و همچنین ترویج مردم به خرید نان به میزان مورد نیاز بخش عظیمی از این مشکلات را رفع کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: حضور مسافران و گردشگران نیز بر دامنه مشکلات تهیه نان افزوده است که از فصل پاییز با کمتر شدن ورودی مسافران و گردشگران قطعاً بخش عظیمی از مشکلات نیز رفع خواهد شد.
صادقی اضافه کرد: تلاش بر این است تا با تشدید نظارت‌ها و جلوگیری از تخلفات احتمالی مردم را در تهیه نان به نحوه مطلوب کمک و یاری برسانیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل بیان کرد: از طریق سامانه ۱۳۵ و ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت و تعزیرات آماده دریافت گزارش‌های مردمی از وضعیت نان هستند تا در این زمینه برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری مناسبی را انجام دهند. امیدواریم خبر  طرح «نظارت بر نانوایی‌ها» در اردبیل آغاز شد براتون مفید بوده باشه

طرح «نظارت بر نانوایی‌ها» در اردبیل آغاز شد در تاریخ 2022-08-21 01:01:25