۸ کارمند گمرک بیله‌سوار به اتهام ارتشا دستگیر شدند

۸ کارمند گمرک بیله‌سوار به اتهام ارتشا دستگیر شدند

آنلاین اردبیل بهترین کانال اخبار اردبیل , در ۸ کارمند گمرک بیله‌سوار به اتهام ارتشا دستگیر شدند , به گزارش خبرنگار آنلاین، رحیم جنگجو صبح یکشنبه در بازدید از گمرک بیله سوار اظهار کرد: به دنبال گزارش مراجع نظارتی و با کار اطلاعاتی شبانه‌روزی سربازان گمنام امام زمان (عج) در اطلاعات شهرستان بیله‌سوار ۸ نفر از کارمندان گمرک بیله‌سوار به اتهام ارتشاء و ۶ نفر واسطه دستگیر شدند.
وی خاطرنشان کرد: کیفرخواست ۹ نفر از این متهمان متشکل از چهار نفر کارمند و پنج نفر واسطه صادر و پرونده به دادگاه کیفری ارسال شده است.
دادستان عمومی و انقلاب بیله سوار بیان کرد: پنج نفر دیگر متشکل از چهار کارمند و یک واسطه با قرار بازداشت موقت در زندان به سر می‌برند و پرونده آن‌ها در دادسرا در حال رسیدگی است.
جنگجو ادامه داد: متهمان این پرونده با تحت فشار قرار دادن تجار، بازرگانان، رانندگان و سایر اشخاص مراجعه‌کننده به گمرک به بهانه‌های مختلف از جمله ترویج حق‌التسهیل مبالغی را مستمراً از آنان اخذ کرده و به دروغ اعلام می‌کرده کار آن‌ها انجام شده است.
دادستان عمومی و انقلاب بیله‌سوار با تاکید بر لزوم نظارت از سوی مدیران ارشد دستگاه‌های اجرایی بر عوامل تحت مدیریت خود به متخلفان در دستگاه‌ها و ارگان‌های اجرایی و اداری هشدار داد؛ در صورت احراز تخلف از سوی هر شخص حقیقی یا حقوقی با هر پست و مقامی اقدام و برخورد مقتضی مطابق مقررات و بدون هیچ اغماضی برخورد می‌شود.
جنگجو تصریح کرد: با اعلام دادستان شهرستان بیله‌سوار تمامی کارکنان متخلف این پرونده از کار تعلیق شده‌اند. امیدواریم خبر  ۸ کارمند گمرک بیله‌سوار به اتهام ارتشا دستگیر شدند براتون مفید بوده باشه

۸ کارمند گمرک بیله‌سوار به اتهام ارتشا دستگیر شدند در تاریخ 2023-10-15 15:58:37