اردبیل در ردیف استان‌های معدنی کشور قرار می‌گیرد

اردبیل در ردیف استان‌های معدنی کشور قرار می‌گیرد

آنلاین اردبیل بهترین کانال اخبار اردبیل , در اردبیل در ردیف استان‌های معدنی کشور قرار می‌گیرد , به گزارش خبرنگار آنلاین، سیدحامد عاملی پیش از ظهر پنجشنبه با سفر به شهرستان مشگین‌شهر در مراسم اعطای پروانه بهره‌برداری معدن صاحب دیوان مشگین‌شهر اظهار کرد: در یک دهه اخیر مطالعات متعددی روی ظرفیت‌های معدنی استان به ویژه مشگین‌شهر و خلخال انجام شده که امروز ثمره و نتیجه آن را با قاطعیت در بهره برداری از معادن فلزی مشگین‌شهر به ویژه مس، مولیبدن و طلا شاهد هستیم.
وی خاطرنشان کرد: در دوره مسئولیت در سازمان صنعت، و معدن و تجارت بررسی‌ها و تحقیقات متعددی در این زمینه انجام شد و موافقان و مخالفان مدعی بودند تا در این زمینه کارهای علمی و کارشناسی انجام شود تا در نهایت با ریسک بسیار بالا قبول کردیم تا عملیات اکتشاف و بررسی پهنه‌های معدنی در مشگین شهر انجام شود.
استاندار اردبیل بیان کرد: در این مدت کارهای سخت و سرمایه گذاری پرریسکی در این حوزه انجام شده و ما امروز قدردان این تلاش‌ها و زحمات هستیم تا استان اردبیل نیز در ردیف استان‌های معدنی کشور بتواند از این ظرفیت بیش از گذشته استفاده کند.

عاملی افزود: معادن فلزی منطقه در کنار ایجاد فرصت‌های اشتغال و تحول اقتصادی می‌تواند زمینه حرکت‌های مؤثر در راه اندازی کارخانجات فرآوری صنایع فلزی را به همراه داشته باشد.
وی گفت: در آستانه عید امامت و ولایت خوشحالیم که این خبر مسرت بخش مایه فخر و مباهات اهالی استان شده تا در سایه ظرفیت‌های معدنی بتوانیم به ثروت ارزشمند و توسعه اقتصادی دست یابیم.
استاندار اردبیل ادامه داد: همچنان تاکید ما بر تولید ثروت در استان و بهبود شرایط معیشتی مردم است که حوزه جدید معدنی نیز می‌تواند به ظرفیت‌های جهش اقتصادی استان کمک کند.
عاملی تصریح کرد: براساس بررسی‌های انجام شده در خلخال نیز ذخایر معدنی ارزشمندی داریم که با توافق وزارتخانه قرار شده از هفته آینده بررسی‌ها و مطالعات به صورت دقیق انجام و به سرعت شاهد راه اندازی معادن مس و سنگ آهک در این منطقه باشیم تا تحول اقتصادی در جنوب استان اردبیل رخ دهد.
عاملی اظهار کرد: کار ارزشمند دیگری که به تبدیل ثروت منطقه و تحول اقتصادی کمک خواهد کرد راه اندازی کارخانه کنسانتره مس و سنگ آهن است که در این منطقه می‌تواند شرایط مطلوبی را مهیا کرده تا ما کار را با اطمینان بیشتر به پیش برده و سال آینده شاهد بهره برداری از این کارخانه باشیم.
وی از تأمین برق مورد نیاز برای این مجموعه معدنی با ۱۸ مگابایت تولید و عرضه برق پایدار خبر داد و خاطرنشان کرد: قطعاً در تأمین سایر زیرساخت‌ها نیز تلاشی مؤثر و راهگشا انجام خواهد شد. امیدواریم خبر  اردبیل در ردیف استان‌های معدنی کشور قرار می‌گیرد براتون مفید بوده باشه

اردبیل در ردیف استان‌های معدنی کشور قرار می‌گیرد در تاریخ 2022-07-15 00:58:52