دستگاه «ام. آر. آی» پارس‌آباد به زودی بهره‌برداری می‌شود

دستگاه «ام. آر. آی» پارس‌آباد به زودی بهره‌برداری
می‌شود

آنلاین اردبیل بهترین کانال اخبار اردبیل , در دستگاه «ام. آر. آی» پارس‌آباد به زودی بهره‌برداری
می‌شود
, به گزارش خبرنگار آنلاین، علی محمدیان اردی عصر پنج شنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان پارس آباد اظهار کرد: مدیریت و مسئولیت امانتی الهی است و باید در راستای خدمت صادقانه به مردم استفاده کرد.
وی با اشاره به اینکه مسئولیت در نظام اسلامی امانت بوده و باید تجلی گاه بندگی خدا و خدمت به مردم باشد، خاطرنشان کرد: دستگاه‌های دولتی باید از فرصت به دست آمده در خدمت صادقانه به خلق استفاده کنند و خدمت در نظام اسلامی باید با وجدان کاری، مصلحت عمومی جامعه و جلب رضایت خداوند و مردم توأم باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با اشاره به کاهش مرگ و میر نوزادان در اردبیل گفت: نبود بخش آی سی یو نوزادان که باعث افزایش مرگ و میر بود آی سی یو نوزادان را در شهرستان پارس آباد راه اندازی کردیم.
محمدیان اردی تصریح کرد: دستگاه MRI شهرستان پارس آباد در مرحله نهایی است و منتظر راه اندازی از طرف شرکت سازنده هستیم که امیدواریم با بهره برداری از این دستگاه، نوبت دهی و کاهش تقاضا در مرکز استان را شاهد و ناظر باشیم.
در پایان مراسم از زحمات یک ساله سهند راست منش تقدیر و منصور مهمان نواز سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان پارس آباد منصوب شد. امیدواریم خبر  دستگاه «ام. آر. آی» پارس‌آباد به زودی بهره‌برداری
می‌شود
براتون مفید بوده باشه

دستگاه «ام. آر. آی» پارس‌آباد به زودی بهره‌برداری
می‌شود در تاریخ 2023-09-21 23:58:21