سازش‌گران با رژیم صهیونیستی پشیمان خواهند شد

سازش‌گران با رژیم صهیونیستی پشیمان خواهند شد

آنلاین اردبیل بهترین کانال اخبار اردبیل , در سازش‌گران با رژیم صهیونیستی پشیمان خواهند شد , سردار غلامحسین محمدی اصل در حاشیه راهپیمایی روز قدس در گفت‌و گو با خبرنگار آنلاین، اظهار کرد: امت اسلامی امروز بار دیگر ثابت کردند که همچنان بر آرمان بلند فلسطین و نامگذاری ارزشمند امام راحل به عنوان روز قدس در جمعه آخر ماه مبارک رمضان اعتقادی راسخ دارند و همواره سعی می‌کنند تا دفاع از مردم مظلوم فلسطین و آرمان قدس را هدف اصلی خود قرار دهند.
وی تصریح کرد: این حمایت‌ها و پشتیبانی‌ها زمینه انسجام در حرکت‌های تحول‌آفرین را زمینه‌ساز خواهد شد و در نقطه مقابل با این خروش ملت مسلمان و امت‌های دیگر در سایر مناطق رژیم صهیونیستی از اهداف شوم خود عقب‌نشینی کرده و روز به روز دچار انزوا خواهد شد.
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل گفت: رهبران امت‌های اسلامی باید بدانند که هرگونه همدستی و سازش با رژیم جعلی صهیونیسم نتیجه‌ای جز شرمساری و سرافکندگی نخواهند داشت و در برابر ملت‌های مسلمان باید پاسخگوی این حرکت‌های خبیث و ددمنش خود باشند.
محمدی اصل افزود: مردم ایران به ویژه استان ولایتمدار اردبیل با زبان روزه ثابت کردند که همچنان مدافع جبهه مقاومت بوده و دست از آرمان بلند خود همچون دهه‌های اول پیروزی انقلاب بر نمی‌دارند چرا که نوجوانان و جوانان حاضر در این مراسم ثابت کردند که راه شهید سلیمانی‌ها و سایر شهدا ادامه دارد.
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل خاطرنشان کرد: ما تا آخر در این آرمان بلند ایستاده‌ایم و اجازه نخواهیم داد تا به آرمان بلند سرزمین قدس خدشه‌ای وارد شود بلکه همواره خشم و انزجار خود را از صهیونیسم جهانی اعلام می‌کنیم. امیدواریم خبر  سازش‌گران با رژیم صهیونیستی پشیمان خواهند شد براتون مفید بوده باشه

سازش‌گران با رژیم صهیونیستی پشیمان خواهند شد در تاریخ 2022-04-29 17:00:17