مردم شرکای ما در حفاظت از محیط زیست هستند

مردم شرکای ما در حفاظت از محیط زیست هستند

آنلاین اردبیل بهترین کانال اخبار اردبیل , در مردم شرکای ما در حفاظت از محیط زیست هستند , به گزارش خبرنگار آنلاین، نعمت‌الله جوانمردی عصر چهارشنبه در حاشیه نخستین کارگاه هم‌اندیشی و توانمندسازی دهیاران و شوراهای اسلامی شهر و روستای خلخال اظهار کرد: مدیریت نادرست پسماندهای شهری و روستایی و رهاسازی زباله‌های سبک و قابل جابجایی در دل طبیعت، بزرگترین تهدید زیست محیطی این شهرستان است.
وی با اشاره به اینکه ادامه روند تهدیدآمیز استفاده از روش‌های غیراصولی جمع‌آوری و دفن زباله‌ها به نقطه هشدار رسیده است، تصریح کرد: طبق اصل ۵۰ قانون اساسی لزوم مشارکت مردم در مدیریت و حفاظت محیط زیست مبرهن است و مردم شرکای اجتماعی ما در حفاظت از این منابع خدادادی هستند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان خلخال بر لزوم مدیریت صحیح پسماندهای روستایی و تلاش همگانی برای رهایی از معضل زیست محیطی ناشی از رهاسازی روزانه صدها تن زباله سبک و قابل جابجایی در طبیعت این شهرستان تاکید کرد.
جوانمردی گفت: از دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی انتظار می‌رود محلی مناسب برای پسماندهای روستایی انتخاب کرده و نسبت به دفن بهداشتی و پوشش روزانه زباله‌ها با خاک، فنس‌کشی، کنترل محل دفن زباله‌ها و جلوگیری از تخلیه زباله در خارج از محل پسماندهای تعین شده اقدام کنند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان خلخال افزود: تفکیک زباله‌های خانگی از مبدأ و حمل و دفن اصولی آن و همچنین جلوگیری از پخش پسماندهای سموم کشاورزی و کشت زیرنایلونی و پسماند صنایع و پروژه‌های عمرانی در اراضی و کناره‌های حریم کانال‌ها و ورودی‌های شهرها و روستاها در دستور کار است. امیدواریم خبر  مردم شرکای ما در حفاظت از محیط زیست هستند براتون مفید بوده باشه

مردم شرکای ما در حفاظت از محیط زیست هستند در تاریخ 2022-05-19 00:58:23