«نیر»میزبان شانزدهمین دوره جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی خواهد بود

«نیر»میزبان شانزدهمین دوره جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی
خواهد بود

آنلاین اردبیل بهترین کانال اخبار اردبیل , در «نیر»میزبان شانزدهمین دوره جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی
خواهد بود
, به گزارش خبرنگار آنلاین، حسن محمدی ادیب پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه هماهنگی جشنواره آش نیر اظهار کرد: این شهرستان به مدت ۳ روز از ۱۴ تا ۱۶ تیر ماه میزبان شانزدهمین جشنواره آش و غذاهای سنتی خواهد بود.
وی با بیان اینکه این جشنواره با حضور شرکت‌کنندگان ملی و استانی برگزار می‌شود، گفت: جشنواره آش نیر یکی از جشنواره‌های دارای قدمت در حوزه خوراک در سطح کشور است که پیش از این ۱۵ دوره آن برگزار شده و معمولاً با استقبال شرکت‌کنندگان و بازدیدکنندگان روبرو می‌شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل ادامه داد: انتظار می‌رود که امسال نیز شاهد استقبال چشم‌گیر از این جشنواره باشیم.
محمدی ادیب تاکید کرد: در شانزدهمین دوره جشنواره آش و غذاهای سنتی نیر ۶۰ غرفه فعال خواهد بود که ۱۵ غرفه به شرکت‌کنندگان سایر استان‌ها، ۱۰ غرفه برای عرضه صنایع‌دستی از سوی فعالان این حوزه و باقی غرفه‌ها نیز برای شرکت‌کنندگان داخل استان تخصیص می‌یابد.
وی خاطرنشان کرد: برگزاری این جشنواره نیازمند همکاری و همراهی همه دستگاه‌ها به ویژه در داخل شهرستان نیر است که طی جلسه هماهنگی مسئولین ادارات مرتبط اعلام آمادگی کردند و کارهای اجرایی جشنواره از امروز آغاز شد. امیدواریم خبر  «نیر»میزبان شانزدهمین دوره جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی
خواهد بود
براتون مفید بوده باشه

«نیر»میزبان شانزدهمین دوره جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی
خواهد بود در تاریخ 2023-06-15 08:59:00