۴۰ مدرسه کانکسی و تخریبی در پارس آباد وجود دارد

۴۰ مدرسه کانکسی و تخریبی در پارس آباد وجود دارد

آنلاین اردبیل بهترین کانال اخبار اردبیل , در ۴۰ مدرسه کانکسی و تخریبی در پارس آباد وجود دارد , به گزارش خبرنگار آنلاین، جابر جهان‌بین صبح دوشنبه در مراسم کلنگ‌زنی مدرسه ۹ کلاسه الزهرا در پارس‌آباد اظهار کرد: مبنای توسعه در عصر کنونی فارغ از توجه به تولید ناخالص و ارتقای سرانه تولید، شاخص نیروی انسانی است که آموزش و پرورش رکن اصلی در این زمینه محسوب می‌شود.
وی از آموزش و پرورش به عنوان کانون اصلی توسعه یاد کرد و گفت: در کشورهای پیشرفته و صاحب قدرت ساز و کار اصلی بها دادن به عنصر دانایی است تا شرایط رو به جلویی را در رشد و پیشرفت شاهد باشیم.
فرماندار شهرستان پارس‌آباد تصریح کرد: شهرستان پارس‌آباد ۱۶۰ هزار نفر جمعیت دارد که ۳۳ هزار دانش‌آموز در این شهرستان تحصیل می‌کنند و این شهرستان جز مهاجرپذیرترین شهرهای کشور است.
جهان‌بین با بیان اینکه یک‌هزار نفر دانش‌آموز سالانه بر اثر مهاجرت در مدارس این شهرستان ثبت‌نام می‌کنند، افزود: ما در این شهرستان به شدت نیازمند توسعه فضاهای آموزشی، تربیتی و ورزشی هستیم و ورود خیرین می‌تواند در این باب راهگشا باشد
رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان پارس‌آباد کمبود فضاهای آموزشی و اختصاص کم اعتبارات را یادآور شد و خاطرنشان کرد: شهرستان پارس‌آباد ۴۰ مدرسه کانکسی و تخریبی دارد که به هیچ وجه در شأن مردم این منطقه نیست.
وی با اظهار تأسف از افت شدید تحصیلی دانش‌آموزان پارس‌آباد اضافه کرد: پایین بودن نمرات نهایی و آمار کم قبولی در کنکور زنگ خطر را به صدا درآورده و باید آموزش و پرورش این شهرستان به روزهای درخشان خود بازگردد.
فرماندار شهرستان پارس‌آباد بیان کرد: قرار است با تشکیل کارگروه تخصصی نقاط ضعف و کاستی‌ها شناسایی شده و با علت‌یابی دقیق در این زمینه چاره‌اندیشی مناسبی را شاهد باشیم. امیدواریم خبر  ۴۰ مدرسه کانکسی و تخریبی در پارس آباد وجود دارد براتون مفید بوده باشه

۴۰ مدرسه کانکسی و تخریبی در پارس آباد وجود دارد در تاریخ 2022-11-01 00:00:59