تغییر کاربری‌ها در سراسر استان اردبیل رصد می‌شود

تغییر کاربری‌ها در سراسر استان اردبیل رصد می‌شود

آنلاین اردبیل بهترین کانال اخبار اردبیل , در تغییر کاربری‌ها در سراسر استان اردبیل رصد می‌شود , به گزارش خبرنگار آنلاین، رضا قاسمی بعد از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در ایام تعطیلات نوروزی شاهد توقف ۴۱ مورد تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی در این استان بودیم.

وی تصریح کرد: یگان حفاظت امور اراضی سازمان تدابیر عملیات پیشگیرانه‌ای برای افزایش پوشش حفاظتی اراضی زراعی و مقابله با سوء‌استفاده فرصت‌طلبان و متخلفان قبل از آغاز تعطیلات و در ایام نوروزی در حوزه استحفاظی استان اتخاذ و عملیاتی کرد.

فرمانده یگان حفاظت اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل به کارگیری ۱۰ مورد گشت خودرویی یگان حفاظت اراضی کشاورزی با اعزام کارکنان مجرب و آموزش‌دیده در ۱۰ شهرستان مورد هدف و گشت‌زنی‌های کیفی و هدفمند برای شناسایی تغییر کاربری غیرمجاز را از اقدامات این یگان در تعطیلات نوروز عنوان کرد.

قاسمی افزود: برای آگاه‌سازی مردم از عواقب تغییر کاربری غیرمجاز و مقابله با فرصت‌طلبان از طریق رسانه‌ها، خبرگزاری‌ها و کانال‌های خبری معتبر استان تلاش می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته نیز ۸۱۱ مورد توقف عملیات برای متخلفان در استان صادر و ۴۴۴ مورد به صورت تبصره ۲ ماده ۱۰ به حالت اولیه اعاده زمین شد. امیدواریم خبر  تغییر کاربری‌ها در سراسر استان اردبیل رصد می‌شود براتون مفید بوده باشه

تغییر کاربری‌ها در سراسر استان اردبیل رصد می‌شود در تاریخ 2022-04-06 16:59:16