حجاب واجب شرعی و قانون متقن جامعه است

حجاب واجب شرعی و قانون متقن جامعه است

آنلاین اردبیل بهترین کانال اخبار اردبیل , در حجاب واجب شرعی و قانون متقن جامعه است , حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار آنلاین، اظهار کرد: جدا از غوغاهای رسانه‌ای دشمن، ما امروز وظیفه حراست و پاسبانی از این ارزش الهی را داریم و بهتر است با تبیین عالمانه مسائل از حجاب و عفاف حفاظت و حراست کاملی را داشته باشیم.
وی تصریح کرد: ما باید به دنیا الگو ارائه کنیم چرا که به تعبیر مقام معظم رهبری اگر در بحث حجاب تهاجمی عمل نکنیم، با شکست روبه‌رو خواهیم شد و به همین جهت ما به غرب حمله می‌کنیم که شما چرا مقام زن را به عنصر شهوت‌رانی و جسمی تقلیل داده‌اید.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: زن موجودی با شرافت و در کنار مرد اسطوره آرامش و اطمینان‌بخشی است و وظیفه اصلی او تربیت نسل‌های آینده است.
حجت‌الاسلام جعفرزاده به تبلیغات شوم استکبار جهانی در این حوزه اشاره کرد و افزود: نظام غرب و رسانه‌های وابسته آنها در هر جا دوگانگی را مطرح کردند قطعاً حرکت آنها شیطانی است چرا که شیطان نیز همواره انسان‌ها را به دوگانگی و انتخاب سخت از بین ۲ موضوع محکوم می‌کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: نه تنها حجاب واجب الهی و دینی است بلکه به صراحت در قرآن در باب اهمیت و ارزش آن سخن به میان آورده و با خطاب قرار دادن پیامبر، زنان را به حفظ حریم و حرمت خود ترغیب می‌کند.
حجت‌الاسلام جعفرزاده اضافه کرد: برخی افراد جاهل داخلی حتی روحانیون بی‌سواد سعی می‌کنند در این زمینه مسائل غیر عقلانی را مطرح کنند در حالی که همه این صحبت‌های مطرح شده ناشی از جهل و بی‌خبری آنها است.
وی به اعزام ۲۰۰ مبلغ از قم به مناطق مختلف استان اشاره کرد و ادامه داد: در ماه محرم ۵۰۰ مبلغ اعزامی از قم و روحانیون بومی رسالت سنگین هدایتگری امت اسلامی را بر عهده دارند و محور سخنرانی آنها نیز مشخص و معین شده است.
حجت‌الاسلام جعفرزاده بیان کرد: در سخنرانی مبلغان و علما، اولویت با مسائل فرهنگی و اجتماعی و توجه به جهاد تبیین است و ما تا روز تاسوعا و عاشورا بر تعداد مبلغان اعزامی از قم خواهیم افزود تا در همه مساجد و منابر سخنرانی قبل از عزاداری را شاهد باشیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: طرح موضوعاتی نظیر آسیب‌های اجتماعی، سبک زندگی اسلامی، ایرانی، توجه به تحکیم خانواده و بیان زوایای مختلف نبرد شناختی و ترکیبی دشمن از مسائل و موضوعاتی است که روحانیون در تبلیغات خود آن را بیان می‌کنند. امیدواریم خبر  حجاب واجب شرعی و قانون متقن جامعه است براتون مفید بوده باشه

حجاب واجب شرعی و قانون متقن جامعه است در تاریخ 2022-07-31 08:59:11