مشگین‌شهر توان کسب رتبه اول تولید آبزیان شمالغرب را دارد

مشگین‌شهر توان کسب رتبه اول تولید آبزیان شمالغرب را
دارد

آنلاین اردبیل بهترین کانال اخبار اردبیل , در مشگین‌شهر توان کسب رتبه اول تولید آبزیان شمالغرب را
دارد
, به گزارش خبرنگار آنلاین، محمد الله‌بخش بعد از ظهر یکشنبه در جلسه بررسی مسائل و مشکلات شیلات شهرستان مشگین‌شهر اظهار کرد: در سال گذشته بیش از ۱۰ هزار تن انواع آبزیان در این استان تولید شد.
وی تصریح کرد: اردبیل از استان‌های غیرساحلی موفق در زمینه تولید آبزیان است و امسال بر اساس برنامه تدوین شده، تولید آبزیان ۱۰ درصد افزایش خواهد یافت.
سرپرست شیلات استان اردبیل با بیان اهمیت پرورش ماهیان زینتی و نقش این صنعت در ایجاد اشتغال و بهره‌وری گفت: شیلات استان با هدف حمایت از فعالان این بخش تسهیلات کم‌بهره تا سقف ۲ میلیارد ریال پرداخت می‌کند و مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) در دریافت این تسهیلات در اولویت هستند.
الله‌بخش با انتقاد از سیاست‌های گذشته این اداره کل افزود: در حال حاضر از ۶۴ پست سازمانی این اداره کل، ۴۰ پست در مناطق مختلف استان از جمله شهرستان مشگین‌شهر خالی است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: شهرستان مشگین‌شهر با تولید سالانه بیش از ۳۵ درصد سهم استان اردبیل رتبه اول تولید آبزیان در استان را داشته و توان کسب رتبه اول شمالغرب کشور را دارد.
فرماندار شهرستان مشگین‌شهر نیز در این نشست اضافه کرد: این شهرستان به رغم تولید ۳۵ درصد از آبزیان استان اردبیل و تولید سالانه میلیون‌ها قطعه بچه ماهی و تخم چشم زده فاقد ساختمان اداری و خودرو است.
ایرج بیگدلو با انتقاد از شرکت آب منطقه‌ای استان اردبیل برای قطع حقابه مزارع و استخرهای پرورش ماهی، از اعمال سلیقه در این زمینه انتقاد کرد.
وی خواستار برقراری حقابه مراکز پرورش ماهی برای افزایش تولید و افزایش ماهی در سبد معیشتی و سفره مردم شد. امیدواریم خبر  مشگین‌شهر توان کسب رتبه اول تولید آبزیان شمالغرب را
دارد
براتون مفید بوده باشه

مشگین‌شهر توان کسب رتبه اول تولید آبزیان شمالغرب را
دارد در تاریخ 2022-05-30 00:59:52