۲۶۰ دفترخانه ثبتی جدید در اردبیل راه‌اندازی می‌شود

۲۶۰ دفترخانه ثبتی جدید در اردبیل راه‌اندازی می‌شود

آنلاین اردبیل بهترین کانال اخبار اردبیل , در ۲۶۰ دفترخانه ثبتی جدید در اردبیل راه‌اندازی می‌شود , نادر خداداد در گفت‌وگو با خبرنگار آنلاین، اظهار کرد: در حال حاضر ۱۵۰ دفترخانه در استان اردبیل در حوزه ثبت اسناد و املاک و ثبت ازدواج و طلاق فعالیت می‌کنند که با برگزاری آزمون پذیرش نیروهای جدید با هدف راه‌اندازی ۲۶۰ دفترخانه در اولویت برنامه‌ریزی‌ها قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: در سطح استان هم اکنون ۶۰ دفترخانه ازدواج و ۴۰ دفترخانه طلاق فعالیت می‌کنند و در کنار آن ۱۵۰ دفتر ثبتی نیز فعالیت خود را انجام می‌دهند.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان اردبیل گفت: تمام تلاش ما بر این است تا بعد از تکمیل و صدور اسناد تک برگی اراضی ملی و منابع طبیعی به میزان ۹۶۰ هزار هکتار، اراضی کشاورزی، رودخانه‌ها و املاک دولتی را نیز به سند تک برگی مجهز کنیم.
خداداد فواید و ثمرات تک برگی شدن اسناد املاک دولتی، کشاورزی و منابع طبیعی را کاهش اختلافات و افزایش اعتماد و وثوق عمومی اعلام کرد و افزود: ما با استفاده از عکس‌های ماهواره‌ای، اسناد تاریخی و همچنین حدنگاری که انجام می‌شود صدور سند تک برگی را شاهد و ناظر هستیم.
وی عمده شکایت‌ها و درگیری‌ها را در روستاها مربوط به زمین‌های زراعی و عدم تعیین محدوده‌ها اعلام کرد و ادامه داد: عمده پرونده‌های کیفری و حقوقی به خاطر نبود اسناد رسمی است که ما تلاش می‌کنیم با گذر از اسناد عادی به تکمیل فرآیند اسناد رسمی کمک کرده و در قالب برنامه کاداستر به صدور این اسناد کمک کنیم.
خداداد هزینه جمع‌آوری اطلاعات و ارائه مدارک به دهیاران را رایگان اعلام کرد و گفت: تنها هزینه تهیه نقشه و حقوق دولتی از روستاییان دریافت می‌شود که آن هم مبلغ بسیار ناچیزی است که قطعاً روستاییان بعد از دریافت سند رسمی از ثمرات و فواید این امر بهره‌مند می‌شوند.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان اردبیل همراهی خوب بسیج حقوقدانان را با ثبت و اسناد در اجرای طرح حدنگاری یادآور شد و خاطرنشان کرد: بیش از هشت هزار حقوقدان بسیجی در مقاطع مختلف تحصیلی و جایگاهی نظیر وکلا، قضات، اساتید و مجموعه‌های قضائی از جمع خانواده حقوقدانان بسیجی خدمات متنوعی را به مردم ارائه می‌کنند. امیدواریم خبر  ۲۶۰ دفترخانه ثبتی جدید در اردبیل راه‌اندازی می‌شود براتون مفید بوده باشه

۲۶۰ دفترخانه ثبتی جدید در اردبیل راه‌اندازی می‌شود در تاریخ 2023-08-18 16:58:58